Najnovije vesti
Home / Bor / KRIMINAL USRED BORA: Ženama na ulici otimaju torbe i novčanike
KRIMINAL USRED BORA: Ženama na ulici otimaju torbe i novčanike

KRIMINAL USRED BORA: Ženama na ulici otimaju torbe i novčanike

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D.I.(1998) iz Bora i, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv petnestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo.
Osumnjičeni se terete da su na ulici prišli 66-godišnjoj ženi, fizički je napali i gurnuli. Kada je žena pala, oni su joj oteli tašnu i novčanik sa 2.000 dinara i 10 evra, a zatim pobegli.
Ubrzo su osumnjičeni, na drugoj lokaciji, na ulici, prišli 60-godišnjoj ženi i oteli joj novčanik iz ruke. D.I. je pobegao, dok su osumnjičenog petnestogodišnjaka građani Bora zadržali na licu mesta, do dolaska policije.

Brzim i efikasnim radom, u kratkom vremenskom roku, policija je uhapsila D.I. i, uz krivičnu prijavu, sprovela nadležnom tužilaštvu.
Sudija za prethodni postupak osumnjičenom D.I. je odredio pritvor do 30 dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>