Najnovije vesti
Home / Sport / Kontrolna fudbalska utakmica u Zaječaru -ZAJEČARCI SE POLAKO BUDE
Kontrolna fudbalska utakmica u Zaječaru -ZAJEČARCI SE POLAKO BUDE
Foto: Ilustracija

Kontrolna fudbalska utakmica u Zaječaru -ZAJEČARCI SE POLAKO BUDE

*Timok Zaječar – BSK Bogovina 4:1  (0:0)

Stadion gradski u Zaječaru -Gledalaca 50. Sudija: Prvulović/Zaječar. Strelci: Trukić u 55, Marko Todorov u 63, Milosavljević u 71, i Jonović u 80. minutu za Timok,  a Lazarević u 52 minutu za  BSK.

TIMOK: Ivanović, Todorović, Abramović, Lekić, Bogdanović, Ćirić, U. Nikolić, Rajković, Jovanović, Ćatić, M. Nikolić. Igrali su još:Petrović, Đorđević, Đergović, Jonović, Aleksić, Trukić, Žikić, Badicović, M. Todorov, Pašić, Milosavljević, Stanisavljević, I. Todorov, Vučić.

BSK:  Mešović, D. Stepanović, Marinković, S. Rajković, B. Rajković, Živković, Božinović, Boranović, S. Stepanpović, Jović, Lazarević. Igrali su još: Stanković i Ilić.

Konstantin Đurić, novi trener Timoka iz Beograda, ne voli da gubi utakmice. Kakav je tim preuzeo u Zaječaru još sigurno ne zna, ali je zadovoljan onim što je u dve prve utakmice video.U prvoj je u Zaječaru Timok savladao negotinskog zonaša Hajduk Veljka sa „skromih“ 1:0, a u drugoj, takođe u Zaječaru, napunio mrežu timu bogovinskih rudara.  Ali sa timom u drugom sastavu Timok ima na spisku tridesetak igrača, a trener Đurić je hteo da proveri kvalitet i formu, ako ne svih bar većine raspoloživih. Tako je na klupi za ovu drugu utakmicu imao 13 „rezervi“ i  sve ih je isprobao.

 

S. P:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>