Najnovije vesti
Home / Ritam grada / KONSTITUTIVNA SKUPŠTINA U TOKU… STEFAN ZANKOV PREDLOŽEN ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA
KONSTITUTIVNA SKUPŠTINA U TOKU… STEFAN ZANKOV PREDLOŽEN ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA

KONSTITUTIVNA SKUPŠTINA U TOKU… STEFAN ZANKOV PREDLOŽEN ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA

Boško Ničić je u svom izlaganju predložio Stefana Zankova za predsednika Skupštine grada Zaječara. 

Zankov se ovom prilikom osvrnuo na na svoj dosadašnji rad. Izneo je i pet tačaka od kojih neće odustati i pozvao je odbornike na saradnju.

„Imao sam čast da već jednom budem kandidat. Čvrsto sam se držao svoje reči, želim i da podnesem izveštaj da li sam zaslužio mandat“.

Miloš Stojadinović iz DS, odbornik opozicije se obratio prisutnima kada je rekao da Stefan Zankov nije dobar izbor za ovo mesto.

„Ne smatram da je Stefan Zankov ozbiljan kandidat i ne mogu da shvatim kako Boško Ničić sada kaže da je on dobar kandidat. On nema nikakvog radnog iskustva osim iskustva političara“, rekao je Stojadinović.

„Kvalifikovan je da radi ovaj posao, ima dobru političku biografiju i to je važno. Ima političko iskustvo koje znači“,odovorio je Ničić.

Nakon Ničića Nenad Ristović je takođe komentarisao izbor Zankova za predsednika Skupštine grada.

„Došli smo da izaberemo prvoga među nama. Prvi ne mora značiti i da je najbolji, ali pruža mu se mogućnost da postane dovoljno dobar jer vodiće najviše zakonodavno telo. Time njegova odgovornost postaje veća a naša obaveza da ga uvažavamo jasna. Zankov je pokušao da sakrje mnoge stvari zarad stranke i toga da je vojnik partije. Zato lista i odbornička grupa dr Nenad Ristović-Pobeda za naš grad ne može dati podršku takvom kandidatu“, poručio je Ristović.

I Dragana Rašić i Davor Janković odbornici opozicije su diskutovali o ovom predlogu.

Ivan Joković smatra da opozicija danas nije iznela ni jedan argument zašto Stefan Zankov ne treba da bude predsednik Skupštine.

U toku je tajno glasanje za predsednika Skupštine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>