Najnovije vesti
Home / Društvo / Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?
Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?

Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?

Zaječarska inicijativa u okviru istraživanja „Vitalni znaci zajednice“, organizuje javnu diskusiju o bezbednosti u zajednici pod nazivom „Koliko se osećamo bezbedno u Zaječaru?“, u četvrtak, 6. decembra u Omladinskom centru u Zaječaru.

Na diskusiju su u svojstvu govornika pozvani predstavnici Odeljenja za vanredne situacije, Policijske uprave u Zaječaru i Odeljenja za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Grada Zaječara. Moderator će biti Miša Stojiljković, novinar i psiholog.

„Tokom ovog događaja želimo da zajedno sa građanima i predstavnicima relevantnih institucija razgovaramo o tome koliko se Zaječarci osećaju bezbedno u svom gradu, koji su glavni bezbednosni izazovi sa kojima se oni suočavaju i kako podići bezbednost u zajednici na viši nivo“, navodi se u saopštenju Zaječarske inicijative.

Ova javna diskusija će biti prenošena uživo preko interneta (live streaming) na Facebook kanalu Omladinskog centra Zaječar.

Početak je zakazan za 18.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>