Najnovije vesti
Home / Ritam grada / KO VODI KOLO U TIMOKU? -Fudbaleri počeli pripreme, osam prvotimaca se nije pojavilo
KO VODI KOLO U TIMOKU? -Fudbaleri počeli pripreme, osam prvotimaca se nije pojavilo

KO VODI KOLO U TIMOKU? -Fudbaleri počeli pripreme, osam prvotimaca se nije pojavilo

 TRENER I GENSEK MIMOIŠLI PREDSEDNIKA – FIROVIĆ: POGREŠIO SAM ŠTO NISAM SMENIO NEKE LJUDE KOJI SU PRETHODNIH GODINA SAMO PRAVILI GUBITKE

U fudbalskom srpskoligašu Timoku se događaju neke čudne stvari. Da li je u pitanju raskol između klupskog rukovodstva, stručnog štaba i administracije kluba saznaće se uskoro, jer je najavljena Skupština kluba.

Trener Vladimir Sandulović je izvršio prozivku za početak prolećnih priprema, ali za početak priprema nije obavešten predsednik kluba , a treneru se nije odazvalo osam prvotimaca iz jesenje polusezone.

Klub je inače u velikim problemima. I dalje stoji kazna oduzimanja devet jesenjih bodova i zabrana registrovanja novih igrača zbog duga nekadašenjem treneru Nebojši Vučićeviću i igraču Nebojši Saviću. Osim toga postoji raskol u vodećim strukturama kluba.

Treneru Sanduloviću na prozivci su se javili Miloš Cvetković, Stefan Joković, Marko Todorović, Miloš  Jonović, Marko Ristić, Uroš Nikolić, Vojin Vešković, Luka Ćirić, Dobrica Jovanović, Milan Petrović i Veljko Badicović, koji su jesenas oblačili dres Timoka, kao i šest omladinaca.

Na prvom treningu nije došlo čak osam prvotimaca jz jesenje startne postave: Miloš Vasiljević (prešao u Car Konstantin), Đorđe Bićanin, Jasmin Ćatić, Vladan Pešić, Milan Golubović,  Marko Cvetković, Aleksandar Trifunović i Dušan Punoševac. Ako ne svi, većina njih će verovatno potražiti novu sredinu, ili prihvatiti ponude koje imaju od drugih klubova.

Predsednik kluba Dušan Firović koji je prošle jeseni preuzeo klub kaže:

- Sa Draganom Paunovićem, generalnim sekretarom i trenerom Sandulovićem već deset dana nemam nikakve kontakte. Ne javljaju se, nisu me obavestili o početku priprema, a od prijatelja čujem da hoće da održe Skupštinu kluba i da me smene. O tome čak nisu obavestili ni čelnike lokalne samouprave, ali su zato bez odluke Upravnog odbora i mog znanja formirali novi klub za mališane pod imenom Timok Junior. Jesenju sezonu smo završili  solidno i rezultatski i finansijski, ali očigledno sam pogrešio što nisam smenio neke ljude koji su prethodnih godina samo pravili gubitke.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>