Najnovije vesti
Home / Kultura / Knjiga Zaječarca Bojana Ćirića „Da nam dođe proleće“ ugledala svetlost dana
Knjiga Zaječarca Bojana Ćirića „Da nam dođe proleće“ ugledala svetlost dana

Knjiga Zaječarca Bojana Ćirića „Da nam dođe proleće“ ugledala svetlost dana

Promocija knjige Zaječarca Bojana Ćirića, pod nazivom „Da nam dođe proleće“, biće priređena u petak, 17. maja, u sali Doma kulture u Kotlujevcu.

Kako Anita Bogdanović u svom predgovoru o knjizi kaže, iako je namenjena deci, u njoj će sigurno uživati i odrasli.

„Glavni likovi, i ako su to životinje, nose i predstavljaju osobine ljudi u kojima se neki itekako mogu prepoznati. Na šaljiv i deci blizak način pisac nas uči pravim vrednostima. Analizirajući priču ovog teksta svako od nas može da se seti slične situacije u kojoj se našao. Uživajući u druženju sa ovim likovima, upoznajući ih od početka do kraja, shvatamo koliko su bogati oni koji imaju veliki broj prijatelja, učimo da svaki naizgled veliki i nepremostiv problem može biti rešen uz dobru volju i trud. Učimo da razlike među nama nisu zidovi koji nas razdvajaju već naprotiv mostovi koji će nas uvek spajati. Jednom rečju, šaljiv, duhovit, deci prilagođen, poučan tekst iz koga će svako naučiti po nešto“, kaže Anita.

Početak promocije je zakazan za 19.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>