Najnovije vesti
Home / Hronika / Knjaževčanin godinama maltretirao majku staru 70 godina
Knjaževčanin godinama maltretirao majku staru 70 godina
Foto: Pixabay/Ilustracija

Knjaževčanin godinama maltretirao majku staru 70 godina

Pravnosnažnom presudom, koju je doneo Osnovni sud u Knjaževcu, P.S.(49) iz okoline tog mesta, osuđuje se na kaznu zatvora u trajanju od tri meseca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

P.S. živi sa majkom starom 70 godina u jednom knjaževačkom selu, nije oženjen i bez zaposlenja je. Više godina unazad on je u pijanom ili pripitom stanju, maltretirao svoju majku vređajući je, nazivajući je najpogrdnijim rečima, a često bi je i psovao najvulgarnijim izrazima. Ali, nikada se nije završavalo samo na vređanju, prenosi Tk magazin.

P.S. je, uz vređanje, uvek majku  gurao svom silinom, tako da je starica jednom prilikom pala na beton i zadobila lakše povrede, a jedared ju je tako odgurnuo da je glavom udarila u betonski stub i srušila se.

Nesrećna majka je na sudu ispričala i događaj kada ju je zaključao u kuću, nije joj dozvoljavao da izađe i vukao je tako da su joj ruke bile plave od modrica.

Nezaposleni sin P.S. je često iznosio stvari iz kuće i prodavao ih, a majka se uvek protivila. Od svog sina bi tada dobijala uvrede, guranje, ili bi je vukao po kući, prenosi Tk magazin.

Sud je P.S. je odredio i obaveznu meru lečenja od alkoholizma.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>