Najnovije vesti
Home / Hronika / Knjaževac: Ubio unuka i zeta, a teško ranio drugog unuka i snaju
Knjaževac: Ubio unuka i zeta, a teško ranio drugog unuka i snaju

Knjaževac: Ubio unuka i zeta, a teško ranio drugog unuka i snaju

U Knjaževcu su sinoć oko 20.00 sati hicima iz puške dve osobe ubijene, a dve su teško ranjene.

Na licu mesta preminuo je od zadobijenih povreda Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici.

Policija je uhapsila N. Ronića (63) koji je osumnjičen da je hicima iz puške ubio svog unuka i zeta, a teško ranio još dve osobe.

Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, su Ronićeva snaja i unuk.

Kako prenose mediji, zločinu je prethodila svađa između Ivana Ronića i njegovog brata od strica K.R. kog je Ivan pretukao, nakon čega se K.R. požalio dedi Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.

Ronića je nakon izvršenog zločina bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Zaječarska policija sinoć je saopštila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dve osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>