Najnovije vesti
Home / Bor / Knjaževac: Sastanak predsednika opština i gradonačelnika
Knjaževac: Sastanak predsednika opština i gradonačelnika

Knjaževac: Sastanak predsednika opština i gradonačelnika

Opština Knjaževac i Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije organizuju sastanak predstavnika jedinica lokalne samouprave istočne Srbije i Stalne konferencije gradova i opština.

Cilj sastanka je upoznavanje jedinica lokalne samouprave istočne Srbije sa aktivnostima i planovima Stalne konferencije gradova i opština u narednom periodu, kao i da se omogući razmena informacija i bolja koordinacija aktivnosti. Među ovim jedinicima lokalne samouprave su grad Zaječar, opština Knjaževac, Boljevac, Bor…

Stalna konferencija  gradova i opština na sastanku će posebno predstaviti očekivane aktivnosti koje se odnose na izmene postojećih propisa od značaja za lokalnu samoupravu, planiranu  podršku gradovima i opštinama kroz različite aktuelne i buduće projekte, kao i aktivnosti u oblasti evropskih integracija i međunarodne saradnje.

Ispred Stalne konferencije gradova i opština sastanku će prisustvovati generalni sekretar Đorđe Staničić sa saradnicima, a očekuje se da  prisustvuju i gradonačelnici i predsednici opština sa svojim najbližim saradnicima.

Sastanak će se održati 2. februara 2017. godine u opštini Knjaževac, u sali Opštinskog veća, sa početkom u 12 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>