Najnovije vesti
Home / Knjaževac / Knjaževac: Raspisan javni konkurs za finansiranje projekata udruženja
Knjaževac: Raspisan javni konkurs za finansiranje projekata udruženja

Knjaževac: Raspisan javni konkurs za finansiranje projekata udruženja

Opština  Knjaževac raspisala je javni konkurs za finansiranje projekata udruženja iz budžeta opštine Knjaževac za 2017. godinu.

Ukupan iznos sredstava namenjen za finansiranje projekata udruženja putem javnog konkursa, iz budžeta opštine Knjaževac za 2017. godinu, iznosi 12.500.000.00 dinara.
Sredstva namenjena udruženjima dodeljuju se za realizaciju projekta koji se odnose na prioritete, odnosno aktivnosti utvrđene Strategijom održivog razvoja opštine Knjaževac za period 2010-2020. godine.

Pravo učešća imaju udruženja koja su registrovana na teritoriji opštine Knjaževac i deluju na području opštine kao opštinske, međuopštinske ili republičke organizacije, ne kraće od šest meseci.

Udruženje može učestvovati sa više projekata, a sredstva iz budžeta opštine Knjaževac dodeljuju se za finansiranje samo jednog projekta odjavnog interesa, osim u slučajevima kada udruženje konkuriše proejtima za koje je obezbedilo finansiranje od strane donatora, kada udruženju može biti odobreno više od jednog projekta.
Jednom udruženju mogu se dodeliti sredstva za finansiranje jednog projekta na kojem je podnosilac, kao i projekta na kojem je isto udružernje partner.

Projekat se mora realizovati na teritoriji opštine Knjaževac.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana nakon objavljivanja javnog konkursa, odnosno najkasnije do 01.04.2017. godine u 15.00 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>