Najnovije vesti
Home / Knjaževac / Knjaževac: Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica Božinović 2017″ -Učesnik turnira ekipa PU Zaječar
Knjaževac: Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica Božinović 2017″ -Učesnik turnira ekipa PU Zaječar

Knjaževac: Memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica Božinović 2017″ -Učesnik turnira ekipa PU Zaječar

Tradicionalni, 12. memorijalni turnir u malom fudbalu „Ivica Božinović 2017″ biće održan u subotu, 25. novembra u Knjaževcu, u sportskoj hali Osnovne škole „Dimitrije Todorović – Kaplar“.

Turnir organizuju Policijska uprava u Zaječaru i Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom u znak sećanja na policijskog službenika Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike Ministarstva koji su dali svoje živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija.

Na turniru učestvuju ekipe Policijske uprave u Zaječaru, Policijske stanice Knjaževac, Policijske stanice Sokobanja, Policijske stanice Boljevac, lokalne samouprave Knjaževac i SD „Midžor“ iz Kalne.

U sklopu održavanja ovog memorijala pripadnici Policijske stanice Knjaževac su se tokom novembra uključili u akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u Knjaževcu, koja traje do 30. novembra.

Turnir počinje u 8 sati i 30 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>