Najnovije vesti
Home / Kladovo / Kladovski brodari počeli pripreme
Kladovski brodari počeli pripreme

Kladovski brodari počeli pripreme

PROZIVKA POD REFLEKTORIMA

Igor Ševčenko, trener mlađeg kladovskog zonaša, okupio je svoju ekipu na početak priprema za novo prvenstvo u Zoni istok. Na fudbalskom terenu na desnoj obali Dunava, u dvorištu Fabrike Brodogradilišta, pod čijim sponzorstvom egzistira i takmiči se ovaj kladovski mlađi zonaš, pod svetlošću reflektora okupilo se 16 igrača Brodoremonta.

Nedostajali su Zaječarac Ivan Kostić i Miroslav Midić, koji su sa ispisnicama u džepu napustili „brodare“ i u potrazi su za novim klubom. Njihova mesta popunili su iz komšijskog tabora Đerdapa Novica Modoranović i Stefan Caranović. A tu su još i dva pojačanja iz klubova opštinske lige: Zlatko Krstić iz Napretka Korbovo i Nikola Anđelić iz Lovćena iz Petrovog Sela, učesnika plej ofa za šampionsku titulu opštine Kladovo. Opravdano odsutni sa prozivke bili su golman Tašić i igrači Budić, Šćojić i Milićević.

„Rukovodstvo kluba obezbedilo je maksimalne uslove za uspešnu realizaciju trenažnog procesa. Od igrača, starih i novih, očekujemo i visok domet u novom prvenstvu Zone istok, jer imaju kvalitet, a moramo da opravdamo poverenje vlasnika Brodogradilišta, jednog od sponzora u novom prvenstvu“, rekao je Bojan Soldatović sekretar kluba.

Sportski direktor kluba Ivan Radulović je naglasio:

„Drago mi je da smo zadržali kostur tima u kome većina igrača ima srpskoligaško iskustvo. U toku su završni razgovori sa golmanom, štoperom i dvojicom napadača sa kojima ćemo kompletirati redove“.

Posle prozivke pod reflektorima su 90 minuta trenirali starosedeoci: Popović, Dragišić, Arežina, Trifunović, Čokanjelović, Kornić, Paunović, Stojanović, Živanović, Babucić, Lazarević i Modrić i naravno novajlije. Obrazlažući plan rada u pripremnom periodu trener Ševčenko se zahvalio igračima koji su u proteklom prvenstvu izborili željeni plasaman.

“ Plasman na šesto mesto Zone istok najveći je uspeh u istoriji kluba, koji je upotpunjen osvajanjem pobedničkog pehara u Kupu OFS Kladovo. Pred nama su stavljeni ozbiljni zadaci koje možemo postići samo disciplinom i napornim radom. Verujem u ovaj tim i siguran sam da nećemo razočarati“, rekao je Ševčenko.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>