Najnovije vesti
Home / Vesti / KIŠOBRAN ODLOŽITE, u Zaječaru danas sunčan i topao dan
KIŠOBRAN ODLOŽITE, u Zaječaru danas sunčan i topao dan

KIŠOBRAN ODLOŽITE, u Zaječaru danas sunčan i topao dan

Posle svežeg jutra dan će biti pretežno sunčan i topao, uz slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni i s temperaturom od 10 do 16 ujutro, a 26 do 30 stepeni u toku dana.

U Zaječaru danas sunčano i toplije vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 28 stepeni. U četvrtak slično vreme, sunčano i toplo, minimalna temperatura 15, najviša dnevna 27.

Do kraja nedelje zadržaće se pretežno sunčano sa temperaturom oko i malo iznad proseka. U četvrtak i petak ponegde na zapadu i jugu uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima.

Vozače danas očekuje vedro i toplo vreme koje će doneti dobre uslove za vožnju. Kraj turističke sezone donosi umeren intezitet saobraćaja i dobru prohodnost, trenutno bez zastoja na najfrekfentnijim putnim pravcima kao i na GP.

Zadržavanja na putničkim terminalima naših GP nema, dok teretnjaci na Horgošu i Batrovcima čekaju šest sati, na Kelebiji četiri i na Šidu dva sata, saopštio AMSS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>