Najnovije vesti
Home / Sport / Kick Boks Klub 019: BORBA U RINGU – NE NA ULICI
Kick Boks Klub 019: BORBA U RINGU – NE NA ULICI

Kick Boks Klub 019: BORBA U RINGU – NE NA ULICI

Treneri i osnivači Kick Boks Kluba 019 od samog osnivanja kluba, pre pet godina, vode se porukom -Bori se u ringu ne na ulici. Iz ovog zaječarskog kluba izašlo je dosta uspešnih sportista, a na početku nove takmičarske sezone odlično su startovali juče u Aleksincu Aleksandar i Andrija Milivojević i Luka Matejić.

Takmičari zaječarskog Kick boks kluba 019 učestvovali su juče na prvenstvu centralne srbije u disciplini K1, gde su kao i uvek pokazali hrabrost i odanost sportu i svoje trenere učinili ponosnim.

Dve bronze u Zaječar su juče doneli Luka Matejić i Andrija Milivojević, koji su u svojim kategorijama u polufinalnim borbama zaustavljeni od svojih protivnika na poene.

„Posle ubedljive pobede Milivojevića u polufinalu, zbog njegove povrede u tom istom meču, bili smo prinuđeni da predamo finale i time izgubimo sigurno zlato“, navodi trener Nikola Milenković i dodaje:

„Na početku smo godine i startu sezone takmičenja, nismo loše krenuli, iz godine u godinu smo sve bolji i masovniji na treninzima, dosta momaka i devojaka vredno i naporno trenira, a samim tim dolaze i rezultati“.

Profesionalni mečevi, međunarodna i državna prvenstva, je ono što u narednom periodu čeka prvi tim Kick boks kluba 019, a njegovi članovi su sigurni da će kao i uvek dati sve od sebe, i svoje trenere i sugrađane ponovo učiniti ponosnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>