Najnovije vesti
Home / Sport / Karatisti zaječarskog kluba „Zatoiči“ okitili se brojnim medaljama na takmičenju u Požarevcu
Karatisti zaječarskog kluba „Zatoiči“ okitili se brojnim medaljama na takmičenju u Požarevcu

Karatisti zaječarskog kluba „Zatoiči“ okitili se brojnim medaljama na takmičenju u Požarevcu

Na finalu Fudokan lige, koje je proteklog vikenda održano u Požarevcu, Karate klub „Zatoiči“ iz Zaječara nastupio je sa troje takmičara gde su se svi okititili nekom od medalja. Pavle Mavrović osvojio je prvo mesto u fudokan sportu, Tijana Martić zauzela je treće mesto u kobudo disciplini i fudokan sportu, dok je Marija Savić zauzela drugo mesto u katama i treće mesto u fudokan sportu.

Kako su nam rekli u ovom klubu, u generalnom plasmanu po broju bodova, mlada karatiskinja Marija Savić zauzela je treće mesto i ovim plasmanom je obezbedila direktno učešće na Evropskom prvenstvu koje će se ove godine biti održano u Portorožu u Sloveniji od 5. do 9. decembra.

Za odlazak na ovo takmičenje Mariju očekuju još tri kruga priprema Fudokan reprezentacije Srbije koji će biti organizovani u Bugarskoj u Kranevu, na planini Goc i u Kraljevu ovog leta. U međuvremenu, predstoji joj još jedno veliko takmičenje, Državno prvenstvo, koje će se održati 9. oktobra u Šapcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>