Najnovije vesti
Home / Vesti / Kako pronaći svoj put na Upwork-u?
Kako pronaći svoj put na Upwork-u?

Kako pronaći svoj put na Upwork-u?

Nakon MeetUp-a o Web preduzetništvu, u Prostoru za POMAK u Zaječaru nastavlja se sa serijom MeetUp-ova, ovaj put na red je došao UpWork. MeetUp na tu temu biće organizovan u petak 22. februara, sa početkom u 18.00 časova.

UpWork je jedna od najvećih i najpopularnijih platformi za freelancere sa najvećim brojem različitih poslova. Na MeetUp predavanju učesnici mogu čuti kako da se registrujete na toj platformi, savete na šta da obratite pažnju, kako da poboljšate profil, kao i kako da otvorite račun koji im je potreban.

O temi će govoriti Teodora Despotović, koja već tri godine radi preko ove platforme i radila je na različitim poslovima i susretala se sa različitim klijentima. Zahvaljujući ovoj platformi, definisala se kao IT Project Manager, a zahvaljujući svom stalnom klijentu, radi i kao cyber security inženjer za kompaniju u SAD.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani mogu da rezervišu svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

MeetUp organizuje Timočki Omladinski Centar, a u okviru projekata Think outside the box, podržanog od strane Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>