Najnovije vesti
Home / Sport / Kablovima ne smeta zima PET POJAČANJA ZA OPSTANAK
Kablovima ne smeta zima PET POJAČANJA ZA OPSTANAK
Foto: Ilustracija

Kablovima ne smeta zima PET POJAČANJA ZA OPSTANAK

Fudbaleri zaječarskog zonaša Kablova marljivo se pripremaju za osvajanje bodova potrebnih za opstanak u Zoni Istok. Zimus u prelaznom roku pojačali su se sa pet novih igrača.

U klubu su, kažu, svesni da u prvom delu prvenstva Zone nisu ispunili očekivanja.

„Osvojili smo samo 16 bodova i zato smo u pauzi vratili u klub nekoliko naših bivših igrača. Mislim da ćemo sa njima u prolećnom delu prvenstva biti znatno jači i uspešniji u nastavku prvenstva“, ističe Zoran Trifunov, višegodišnji predsednik kluba.

Sekretar kluba Damir Rakić dodaje:

„Vratili su nam se golman Ivan Ristić, i štoper Petar Mladenović, dosadašnji igrač Zonaša BSK iz Bogovine, iz Timočanina se vratio napadač Saša Bogojević, a iz srskoligaša Rtanja iz Boljevca u našim redovima je ponovo Dušan Petrović. Navalni red biće jači za Nemanju Jovanovića golgetera Šabranovca borskog. Ova pojačanja, očekujemo, daće veliki doprinos da Kablovi stanu na zdrave noge.“

Opstanak ne dovodi u pitanje i napadač Kablova, lider ekipe, iskusni Lazar Konić.

„Pojačali smo se u svim linijama tima, pa zato očekujem da ćemo posle uspešno sprovedenih priprema na pomoćnom terenu gradskog stadiona zablistati i na vreme osigurati opstanak“, kaže Konić.

Dok fudbaleri treniraju, čelnici kluba, uz pomoć Fabrike kablova u Zaječaru, pod čijim se i patronatom taskmiče, kao i nekoliko sponzora, rade na sređivanju stadiona. Popravili su žičanu ogradu oko terena, postavili sedišta na tribinama, postavljen je i tunel za igrače i službena lica, po– stavljene su i nove kućice za rezervne igrače i delegata, a ekipa je dobila i novu opremu. Uređene su i svlačionice i službene prostorije, kao i prostor za odmor.

Igor Slović, trener Kablova kaže da je zadovoljan tokom priprema.

„Igrači pružaju maksimalno zalaganje i disciplinu na terenu. Do pre nekoliko dana i vreme nam je išlo na ruku, mada igračima ni ovaj sneg, ni mraz ne smetaju mnogo. Sa ovim sastavom, bez dileme biće Kablovi hit proleća“, sa uverenjem priča Slović.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>