Najnovije vesti
Home / Sport / KABLOVI „SPRŽILI“ MAJDANPEK
KABLOVI „SPRŽILI“ MAJDANPEK
Foto: Ilustracija

KABLOVI „SPRŽILI“ MAJDANPEK

*Kablovi Zaječar -Majdanpek 3:0 (2:0)

Teren u  zaječarskom naselju Kotlujevac. Gledalaca 200. Sudija: Milosavljević/Svrljig. Strelci: Bonović u 28, Vešković u 35, Konić u 50. minutu.

KABLOVI: Ristić, M. Petrović, Tošić, P. Mladenović, Miloš Mihajlović, D. Petrović, Konić, Stefanović (Bogojević), Vešković, (V. Mladenović), Bućin, Bonović (Mitev).

MAJDANPEK: Stanojević, Jovanović, Vasić, Petrović, Novaković, Ilić,  (Trailović), Filipović, Ranđelović, Jovanović (Kokorić), M. Jovanović, Tešić,(Milivojević).

Kada je jesenas video da je vrag odneo šalu i da će se Kablovi u prolećnom delu grčevito boriti za goli opstanak, predsednik Kablova je zasukao rukave i krenuo u poteru za pojačanjima. Zimus je doveo pet i značajno počajao ekipu za drugi deo prvenstva. Doveo je pet pojačanja, a među novajlijama bilo je nekih koji su se vratili u klub. Sa tih pet pojačanja u prva dva prolećna kola Kablovi su osvojili 6 bodova (u Kobišnici su pobedili sa 2:0, u Zaječaru nad Majdanpekom 3:0). Stari fudbalski vuk je dobro procenio šta je Kablovima potrebno za prolećni deo prvenstva i napravio je pobednički sastav.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>