Najnovije vesti
Home / Ritam grada / KABLOVI JAČI ZA MILANA LUKIĆA
KABLOVI JAČI ZA MILANA LUKIĆA

KABLOVI JAČI ZA MILANA LUKIĆA

Fudbalska zona istok

Fudbaleri Kablova marljivo se pripremaju za novo prvenstvo na idealnom terenu sportskog centra „Kablovi“ u zaječarskom naselju „Kotlujevac“. Trener Igor Slović ima na raspolaganju  uspešan sastav iz prethodne sezone i kaže:

„Sve smo podredili kvalitetnom radu. Momcima ne smeta ni vrućina, pružaju maksimum i zadovoljan sam realizacijom plana priprema. Ovih dana imaćemo najmanje dve provere forme sa BSJK-om iz Bogovine i Timočaninom iz Knjaževca. Ubeđen sam  da ćemo spremno dočekati početak prvenstva“.

Predsednik kluba Zoran Trifunov čitavu situaciju drži pod kontrolom. Prisutan je na svakom treningu. U dogovoru sa stručnim štabom pregovara sa potencijalnim pojačanjima, a obavio je i razgovor sa rukovodećim ljudima Fabrike kablova Zaječar pod čijim se patronatom fudbalska ekipa takmiči u zoni istok.

„Niko nije zatražio ispisnicu, a redovno sa ekipom trenira i iskusni vezista, bivši kapiten mesnog Timoka, a u protekloj sezoni igrač Hajduk Veljka u Negotinu. Čekamo samo da donese papire da bi mogli da ga registrujemo. Agažovaćemo još nekolicinu pojačanja. Napravićemo dobar spoj mladosti i iskustva. Sa finansijama nećemo imati problema jer iza kluba čvrsto stoji rani kolektiv Fabrike Kablova“, naglasio je predsednik kluba Trifunov.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>