Najnovije vesti
Home / Ritam grada / KABLARI SKINULI SKALP ŠAMPIONU
KABLARI SKINULI SKALP ŠAMPIONU

KABLARI SKINULI SKALP ŠAMPIONU

Istočna fudbalska zona

* Kablovi Zaječar – Sloga Kobišnica 2:1 (1:0)

Teren na Stadionu Kablova u naselju Kotlujevac. Gledalaca 300. Sudija: Milosavljević/Svrljig. Strelci: Martin Bućin u 12. i 54. za Kablove, a Vojinović u 60. minutu za Slogu.

KABLOVI: Pivljanin, Mitev, Milan Nikolić, Kirin, Miloš Mihajlović, Mavrović, Konić, Miloš Nikolić (Petrović), Stefanović, Bućin, Miloš Mihajlović (Lukić).

SLOGA: Dimitrijević, Bogdanović, Čelić, Knežević, Milosavljević , M. Đorđević. N. Đorđević, Stanisavljević (Živanović), Vojinović, Ristić Durgut.

Sloga iz Kobišnice, predgrađa Negotina, koja je u Borskoj okružnoj ligi osvojila mesto sa 16 bodova više od drugoplasirane ekipe u Zaječaru, nije potvrdila taj kvalitet i nadmoćnost. Iskusni Martin Bućin prvo je doveo svoju ekipu u vođstvo, a potom drugim golom obezbedio pobedu. U drugom kolu Kablovi gostuju u Majdanpeku, dok će se Sloga svojim navijačima predstaviti u utakmici sa Brodoremontom iz Kladova.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>