Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Kablari pali u Kladovu
Kablari pali u Kladovu
Foto: Ilustracija

Kablari pali u Kladovu

ĐERDAP – KABLOVI 1:0 (1:0)

Teren na gradskom stadionu u tvrđavi „Fetislam“ u Kladovu. Gledalaca 50. Sudija Petar Sandulović/Kladovo. Strelac Novčić u 25. minutu.

ĐERDAP KLADOVO: V. Matejević, Tomić, N. Matejević, L. Lazarević, Milutinović, Rašević, I. Ilijević, I. Dragišić, Novčić, Matić, M. Dragišić. Igrali su još: D. Lazarević, Savić, Mitrović, Marjanović, D. Ilijević, Zdravković, Brozbić, Otašević.

KABLOVI ZAJEČAR: Radić, Tošić, Slavković, Todorović, Mihailović, Mitrović, Savić, Nikolić, Mavrović, Bućin, Jelenković. Igrali su još: Konić, Marinković, Milošević, Lukić, Jeremić, Božinović, Trailović.

Đerdap iz Kladova jedva je opstao u proteklom prvenstvu, a u novoj sezoni želi da se bori za najviši plasman i povratak u srpsku ligu. Kablovi su povratnici u Zonu istok, pošto su u Okružnoj ligi Zaječar ubedljivo osvojili prvo mesto. Kladovljani su, međutim sa mnogo muka uspeli da savladaju zaječarske kablare, koji su konsolidovali ekipu i bili hit proleća, a sada su sami sebi postavili visok cilj, da se bore i izbore za titulu prvaka.

U Kladovu su odigrali jaku utakmicu kojom su zadovoljili stručni štab. Uvereni su da imaju pristojnu takmičarsku formu iako su dosad samo trenirali na svom igralištu u zaječarskom naselju Kotlujevac, gde imaju sve potrebne uslove za treninge i utakmice za bodove.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>