Najnovije vesti
Home / Bor / Kabare predstava „Brak ustvari ljubav“ 20. decembra u Boru
Kabare predstava „Brak ustvari ljubav“ 20. decembra u Boru

Kabare predstava „Brak ustvari ljubav“ 20. decembra u Boru

Kabare – predstava ,,Brak ustvari ljubav“ Pozorišta na Terazijama, biće izvedena u sredu, 20. decembra, u sali Muzičke škole u Boru, u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu opštine Bor”. U predstavi igraju Vladan Savić i Kristina Savić.

Početak predstave zakazan je za 19 sati, a cena ulaznice je 300 dinara.

O predstavi:  “Brak ustvari ljubav”, nastala je na temelju kabarea “Kako razumeti Srbe”, koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja. Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

Predstava je filovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosvera. Takođe, trudili smo se da, pored muzike bude i finog, elegantnog humora. Predstava je lišena bilo kakve politike, psovki i diletantskog podilaženja publici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>