Najnovije vesti
Home / Kultura / „JUŽNI VETAR“ – FILM kakav je Srbija dugo čekala OD ČETVRTKA U ZAJEČARU
„JUŽNI VETAR“ – FILM kakav je Srbija dugo čekala OD ČETVRTKA U ZAJEČARU

„JUŽNI VETAR“ – FILM kakav je Srbija dugo čekala OD ČETVRTKA U ZAJEČARU

Najnovije filmsko ostvarenje Miloša Avramovića, koje je za kratko vreme osvojilo veliku popularnost i titulu najgledanijeg filma u domaćim bioskopima, stiže i u Zaječar.

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji i za one koji su željni da pogledaju dobru krimi priču sa primesama ljubavi, ovaj film biće pun pogodak.

Film će u Zaječaru biti prikazivan od 15. do 18. novembra, u tri termina, od 16.00, 18.30 i od 21.00 sati. Sve projekcije biće održane u sali Doma kulture u Kotlujevcu.

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

„Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime“, izjavio je Miloš Avramović.

Pored Miloša Bikovića u filmu igraju i Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>