Najnovije vesti
Home / Vesti / JUTROS POTVRĐENO – Whitesnake dolazi na Gitarijadu! Kaverdejl: Slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!
JUTROS POTVRĐENO – Whitesnake dolazi na Gitarijadu! Kaverdejl: Slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!

JUTROS POTVRĐENO – Whitesnake dolazi na Gitarijadu! Kaverdejl: Slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!

Na zvaničnom sajtu britanskih legendi u utorak ujutru je potvrđeno – Whitesnake dolazi u Zaječar. 

Ovogodišnja Gitarijada biće održana na Kraljevici od 27. do 29. juna.

„Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi 2019 u Zaječaru! Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake. Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji,“ rekao je jedan od najvećih pevača na svetu, Dejvid Kaverdejl.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, ne krije zadovoljstvo što je Dejvid Kaverdejl prihvatio ponudu da otvori ovu prestižnu manifestaciju i doda Zaječar u spisak svetskih gradova koji imaju čast da ih Whitesnake uključi u svoju „Flesh & Blood“ turneju.

„Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Billy Idol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide Whitesnake na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da Whitesnake otvori ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo! Kao najstariji rock’n’roll festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program domaćoj, regionalnoj i stranoj publici i verujem da će Whitesnake prirediti spektakl, te potući rekord posete festivala,“ rekao je Ničić.

Whitesnake smo poslednji put slušali pre četiri godine u Pioniru, kada je uz njihove hitove uživalo više od 15.000 rokera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>