Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Juče zatvorene kapije gradskog bazena SEZONA BOLJA OD PROŠLOGODIŠNJE, ALI IPAK ISPOD PROSEKA
Juče zatvorene kapije gradskog bazena SEZONA BOLJA OD PROŠLOGODIŠNJE, ALI IPAK ISPOD PROSEKA

Juče zatvorene kapije gradskog bazena SEZONA BOLJA OD PROŠLOGODIŠNJE, ALI IPAK ISPOD PROSEKA

Letnja sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru, juče je zvanično završena. Ovogodišnja sezona bolja je od prošlogodišnje, ali ipak ispod proseka. Tome je doprinelo nestabilno vreme, kažu u Sportsko poslovnom centru Timok.

Kapija gradskog bazena u Zaječaru od juče je zaključana. Letnja sezona kupanja je završena a rezultati se u SPC „Timok“ uveliko sumiraju. Prema rečima direktora SPC Timok Ljubiše Šejnjanovića, ovogodišnja sezona na gradskom bazenu je bolja od prošlogodišnje ali ispod proseka.

„Mi nismo zadovoljni brojem kupača koji su posetili gradski bazen. Jun mesec se može izdvojiti kao mesec u kome je bio rekordni broj kupača, čak 6 hiljada. U julu mesecu je taj broj malo opao, dok se u avgustu, taj broj drastično smanjio zbog kiša i hladnih noći. Mogu da zaključim da je ova sezona ispod prosečne, malo bolja od prošlogodišnje koja je za poslednjih 17 godina, bila najlošija, ali ipak ispod proseka od  nekih 26 hiljada kupača godišnje“, istakao je Šejnjanović.

Međutim, škola za neplivače jedna je od najposećenijih do sada.

 „Škola plivanja je bila jako posećana i bila je organizovana u četiri smene. Ukupno je bilo 120 polaznika i većina je uspešno završila obuku za neplivače“, dodao je Šejnjanović.

U Sportskom centru na Kraljevici, kažu, da sada kreću pripreme za zimsku sezonu.

„Polako počinjemo pripremu ski-staze, krećemo od košenja i sređivanja i posle prelazimo na neke veće radove kako bi Skijalište na vreme počelo sa radom“, ističe Šejnjanović.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>