Najnovije vesti
Home / Vesti / JKSP „Zaječar“ OTKUPILO CELOKUPNU OPREMU TOPLANE U STEČAJU!
JKSP „Zaječar“ OTKUPILO CELOKUPNU OPREMU TOPLANE U STEČAJU!

JKSP „Zaječar“ OTKUPILO CELOKUPNU OPREMU TOPLANE U STEČAJU!

I pored činjenice da se danas zvanično završava grejna sezona, JKSP „Zaječar“ će zbog relativno niskih temperatura, narednih nekoliko dana nastaviti sa isporukom toplotne energije, kao što je bila praksa i prethodnih sezona.

„Od četvrtka, odnosno petka ove nedelje, očekuje se porast temperature a samim tim prestaće i potreba za ovakvim režimom rada“, navodi se u saopštenju direktora JKSP „Zaječar“ Ivana Žikića i dodaje:

„Grejna sezona 2018/19 protekla, kao i prethodne godine, kontinuirano i bez većih problema. Ukupno je potrošeno oko 3.100 tona mazuta“.

U saopštenju se još navodi da je JKSP „Zaječar“ otkupilo celokupnu opremu Toplane u stečaju:

-Po dobijanju saglasnosti od Upave za javne nabavke, uspešno smo otkupili celokupnu opremu Toplane u stečaju, tako da  je ona sada u vlasništvu JKSP „Zaječar“ i na nju više ne plaćamo zakup.

U predstojećem periodu planiran je nastavak radova na rekonstrukciji i modernizaciji vrelovodnog sistema u celini i sektora mehanizacije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>