Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Jeremić u Zaječaru: PROMENE SU NEOPHODNE!
Jeremić u Zaječaru: PROMENE SU NEOPHODNE!

Jeremić u Zaječaru: PROMENE SU NEOPHODNE!

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić  posetio je juče Zaječar, i u prepunom Euro klubu razgovarao sa građanima.

Vuk Jeremić je ekskluzivno za Magnum radio rekao da su promene u Srbiji, ali i u Timočkoj krajini neophodne.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam ponovo u Zaječaru. Ovo je bilo izvanredno veče, razmenili smo mišljenja o tome kuda ide Srbija, šta bi mogli da zajednički promenimo. Stekao sam utisak da ljudi ovde nisu zadovoljni i da žele promene.

A promene idu uvek iz glave, odnosno od glave, a glava države je nešto što ćemo birati u aprilu mesecu. Ako je dobro, onda nema potrebe da se menja, ako nije onda treba razmisliti o promenama i ja sam danas u razgovoru sa građanima u Zaječaru izneo osnovne crte mog programa, saslušao sam njihov savet. Drago mi je što sam ovde i nadam se da ću doći ponovo“, poručio je Jeremić.

Vuk Jeremić je na tribini govorio i o potencijalima Timočke Krajine.

„Ovo je kraj koji ima velike potencijale da bude uspešan, samo mu treba dati šansu. Ako postanem predsednik Srbije moj prioritet će biti poljoprivreda, ne samo Timočke Krajine, već i cele Srbije. Timočka krajina će državnom politikom kojom se promoviše poljoprivreda, itekako biti na dobitku.  Država mora da otvori tržište za svoje proizvode. Kina treba da bude prioritet „, istakao je Jeremić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>