Najnovije vesti
Home / Vesti / Jedinicama MUP-a 80 vatrogasnih i službenih vozila – Autocisterna ‘Man’ stiže u Zaječar
Jedinicama MUP-a 80 vatrogasnih i službenih vozila – Autocisterna ‘Man’ stiže u Zaječar
mup.gov.rs

Jedinicama MUP-a 80 vatrogasnih i službenih vozila – Autocisterna ‘Man’ stiže u Zaječar

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Nebojša Stefanović predao je danas 80 vatrogasnih i službenih vozila organizacionim jedinicama MUP-a ispred Palate Srbije u Beogradu.

Stefanović je uručio 12 vatrogasnih vozila, cisterni i navalnih vozila koje će pripasti Sektoru za vanredne situacije, kao i 60 kombi vozila.

“Autocisterne proizvodjača ‘Man’ od 7.000 i 10.000 litara otići će u Jagodinu, Šabac, Vranje, Novi Pazar, Sombor, Kraljevo, Zaječar, Novi Sad i Beograd. Mi želimo da pokažemo da smo odgovorni prema svim gradjanima Srbije”, kazao je Stefanović.

Stefanović je istakao da će kombi vozila koristi specijalne i posebne jedinice, policijske brigade, Specijalna antiteroristička jedina (SAJ), Žandarmerija, kao i policijske stanice širom Srbije.

On je dodao da će osam najmodernijih sanitetskih vozila otići u SAJ, kao i u sektore MUP-a gde je to najpotrebnije.

Stefanović je istakao da su vozila koja su danas dodeljena deo nabavke predvidjene za ovu godinu i najavio da će MUP nabavljati vozila i naredne godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>