Najnovije vesti
Home / Ritam grada / „JEDAN PAKETIĆ PUNO LJUBAVI“: Crveni krst Zaječar deli 250 novogodišnjih paketića
„JEDAN PAKETIĆ PUNO LJUBAVI“: Crveni krst Zaječar deli 250 novogodišnjih paketića

„JEDAN PAKETIĆ PUNO LJUBAVI“: Crveni krst Zaječar deli 250 novogodišnjih paketića

Povodom akcije „Jedan paketić puno ljubavi“ Crveni krst Zaječar organizuje podelu 250 novogodišnjih paketića deci iz Zajedničkog programa za inkluziju, deci korisnika Narodne kuhinje,  deci koja su članovi Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize, deci iz Udruženja za L-Down i deci ustanove „Oblutak“.  

Uz podelu paketića za decu će biti odigrana i novogodišnja predstava „Ko je pravi Deda Mraz?“ koju su pripremili volonteri Crvenog krsta Zaječar.

Novogodišnji paketići za korisnike Narodne kuhinje biće podeljeni u petak, 23.decembra u 10 sati u prostorijama Crvenog krsta.

Za decu iz Zajedničkog programa za inkluziju iz sela Grlište,Zagrađe,Vratarnica i Marinovac paketići će biti  podeljeni u subotu, 24.decembra u 12 sati u školi u Grlištu.

Deca  iz  Zajedničkog programa za inkluziju i  deca iz Udruženja obolelih od cerebralne paralize i Udruženja L-Down paketiće će dobiti u  utorak  27.decembra od  11:30 do 13:30 časova u dečijoj igraonici “Pevac”.

Crveni krst Zaječar se zahvaljuje deci iz osnovnih škola i vrtića koji su prikupili dovoljan broj slatkiša i slaniša, preduzeću Tis Mitrović za donirane slaniše, preduzećima Euro-lin, ”Pera Turs” i Fabrici  mernih transformatora Zaječar, koji su donirali novčana sredstva za paketiće, dečijoj igraonici “Pevac” koja je ustupila prostor,  kao i svima koji su podržali ovu humanu akciju.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>