Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Jedan od najtrofejnijih mladih zaječarskih rukometnih trenera predvodi Paraćin
Jedan od najtrofejnijih mladih zaječarskih rukometnih trenera predvodi Paraćin
Foto: print screen

Jedan od najtrofejnijih mladih zaječarskih rukometnih trenera predvodi Paraćin

Jedan od najtrofejnijih mladih zaječarskih rukometnih trenera Jugoslav Petrović u prolećnom delu sezone 2016/2017. predvodiće ambicioznu ekipu Paraćina.

Dovođenjem mladog, ali već iskusnog stratega koji je do sada predvodio muške i ženske ekipe iz Zaječara i Bora, U.R.K.“Studentski grad“ iz Beograda, kao i dovođenjem još četiri nova igrača, Rukometni klub Paraćin je pokazao ozbiljnost i želju da se bori za ulazak u Prvu rukometnu ligu.

Za Radio Magnum Petrović je rekao da se lako dogovorio sa Paraćinom, jer rado prihvata saradnju sa klubovima koji imaju visoke ciljeve.

Ukoliko žele plasman u viši rang, rukometaši Paraćina moraju da pobede sve protivnike ove polusezone, a direktnog  konkuretna Rtanj sa tri gola razlike.

U okviru Druge rukometne lige istok rukometaši Paraćina u subotu, 8. aprila igraju u Zaječaru protiv ekipe zaječarske Mladosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>