Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Javno zaduženje grada na dnevnom redu skupštinskog zasedanja u Zaječaru
Javno zaduženje grada na dnevnom redu skupštinskog zasedanja u Zaječaru

Javno zaduženje grada na dnevnom redu skupštinskog zasedanja u Zaječaru

Sednica Skupštine grada Zaječara biće održana sutra.

Na dnevnom redu sednice je Predlog odluke o javnom zaduženju grada Zaječara, a ukoliko se odbornici slože, grad će se zadužiti za refinansiranje ranije uzetih kredita u iznosu od 294 miliona 705 hiljada dinara.

Takodje, odbornici će sutra razmatrati i Izveštaj o izvršenju budžeta za period od 01.01.2016. do 30.09.2016. godine. Grad je u prvih devet meseci ove godine ostvario prihode 45,18% od plana za 2016. godinu, dok su rashodi 44,95% od godišnjeg plana, rečeno je na poslednjoj sednici Gradskog veća prilikom razmatranja Izveštaja o izvršenju budžeta od početka godine do kraja septembra.

Na sednici će biti reči i o Predlogu rešenja o imenovanju predsednika i člana Upravnog odbora Istorijskog arhiva „Timočka Krajina“ Zaječar, kao i o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“ iz Zaječara, OŠ „15.maj“ iz Malog Jasenovca i OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Salaša.

Odbornici će se na sutrašnoj sednici upoznati i sa zapisnikom budžetske inspekcije grada Zaječara, o kontroli primene zakona u oblasti materijalno finansijskog poslovanja, namenskog i zakonitog korišćenja sredstava za period 01.01.2014. do 31.08.2016. godine kod Mesne zajednice „Veliki Izvor“ Veliki Izvor, kao i sa zapisnikom budžetske inspekcije grada Zaječara, o kontroli primene zakona u oblasti materijalno finansijskog poslovanja, namenskog i zakonitog korišćenja sredstava kod Saveza udruženja građana „Sportski savez grada Zaječara“ za period 01.01.2014. do 31.12.2015. godine.

Početak sednice je u 9 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>