Najnovije vesti
Home / Vesti / Javni čas PLESIĆA 14. maja u zaječarskom Dečijem centru
Javni čas PLESIĆA 14. maja u zaječarskom Dečijem centru

Javni čas PLESIĆA 14. maja u zaječarskom Dečijem centru

U dvorištu Dečijeg centra u zaječaru, u ponedeljak, 14. maja, biće organizovan javni čas „Plesića“, namenjen svim mališanima uzrasta od 3 do 6 godina. 

Otvoreni čas zamišljen je kao prilika za decu da provedu aktivno popodne u dečijim plesnim igrama, psihomotornim vežbicama, vežbama opuštanja i vizualizacije, odnosno delu aktivnosti koje inače sprovodimo kroz program „PLESIĆ“.

„Naši članovi imaće priliku da prikažu ono što uče i rade na časovima, a sva deca zaljubljena u pokret, ples i muziku da učestvuju u interaktivnim sadržajima programa, odnosno da se razmrdavaju i uče sa nama“, navode u Dečijem centru.

PLESIĆ je plesno-psihološki program koji se u Zaječaru odvija od septembra 2017-e, pored nekoliko drugih gradova u zemlji. Sem kao samostalni program u Dečijem centru „PLESIĆ“ se sprovodi i kao specijalizovani program u PU „Đulići“. Kroz njega je do sada prošlo preko 400 dece koja svakodnevno uživaju u igri, plesu, pokretu i muzici.

U slučaju kiše, događaj će biti pomeren za utorak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>