Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Izborna skupština FS Zaječarskog okruga: GORAN TOMIĆ NOVI PREDSEDNIK!
Izborna skupština FS Zaječarskog okruga: GORAN TOMIĆ NOVI PREDSEDNIK!

Izborna skupština FS Zaječarskog okruga: GORAN TOMIĆ NOVI PREDSEDNIK!

Održana je izborna skupština FS Zaječarskog okruga. 

Za pohvalu je podatak da je zasedanju Skupštine prisustvovalo 28 od 29 izabranih delagata.

Skupština je jednoglasno usvojila sva dokumenta, Izveštaj o radu Saveza, finansijski izveštaj i plan rada za 2017. godinu. Jednoglasno je usvojena i ostavka dosadašnjeg predsednika Saveza Željka Sokića koji je to ovako obrazložio:

„Za ostavku sam se odlučio iz privatnih razreda ali ću ostati čaln Izvršnog odbora. Zahvalan sam klubovima i svim fudbalskim poslenicima koji su pomogli da Savez ostane visoko kotiran u FS RIS“.

Za novog predsednika takođe je jednoglasno izglasan Goran Tomić, bivši igrač i predsednik Upravnog odbora srpskoligaša Timoka. On je dao obrazloženja plana rada za vreme njegove vladavine.

„Prvi zadatak je da uradimo kompletne lične karte svih klubova. Zatražićemo pomoć od svih gradonačelnika i predsednika opština timočkog saveza da bi smo podigli nivo ugleda i statusa svih klubova sa našeg područja. Pozvaćemo goste, čelnike FS RIS i FS Srbije i upoznati ih sa našim problemima ali i da se pohvalimo postignutim uspesima“.

Sa dva glasa protiv izbaran je novi sastav Izvršnog odbora: Goran Tomić, predsednik i članovi Đorđe Bajić, Željko Sokić, Neli Đorđević, Vladimir Sandulović, Milorad Vučković, Srđan Vučković, Dalibor Manojlović i Zoran Đurović.

Još dva člana i dva potpredsednika biće izabrani na prvoj sednici Izvršnog odbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>