Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ivica Dačić: OČEKUJEMO U ZAJEČARU DOBAR REZULTAT!
Ivica Dačić: OČEKUJEMO U ZAJEČARU DOBAR REZULTAT!

Ivica Dačić: OČEKUJEMO U ZAJEČARU DOBAR REZULTAT!

Pred velikim brojem Zaječaraca, članova i simpatizera Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije danas je u Zaječaru održana završna konvencija kandidata za odbornike na listi “Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS).

Na konvenciji su pored doktora Mirka Nikolića govorili i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji su istakli podršku listi kandidata pod brojem 3 za predstojeće izbore u Zaječaru.

Dragan Marković Palma je tom prilikom govorio o preduslovima i mogućnostima za dovođenje stranih investitora u Zaječar.


Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije za lokalne izbore u Zaječaru ima kvalitetnu listu i predstavlja dobru osnovu za dobar rezultat smatra Ivica Dačić.


„Vi ste naše ogledalo ovde u Zaječaru. Znajući predsednika i njegove saradnike i čitajući imena i to šta radite, mogu da kažem da je lista koju smo predložili jedna od najkvalitenijih ovde. Ja mislim da je to jedna dobra osnova da očekjemo u Zaječaru dobar rezultat„, rekao je Dačić na konvenciji i dodao:

„Ovde postoji veliki problem, a to je ekonomska nerazvijenost. Mi ne smemo da dozvolimo da istok Srbije postane slepo crevo Srbije. Ovaj prostor se prazni, a taj problem se ne može rešiti pozivom na patriotizam „Ostajte ovde“. Mora da se reši time da se stvore uslovi da ljudi ovde ostanu da žive kao što žive u nekim drugim razvijenim delovima Srbije.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>