Najnovije vesti
Home / Društvo / „Istraži posao – pokreni posao“
„Istraži posao – pokreni posao“

„Istraži posao – pokreni posao“

Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“ krenuo je sa realizacijom projekta „Istraži posao – pokreni posao“ u pet gradova južne i istočne Srbije, u Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu i Zaječaru.

U svrhu promocije projekta u petak, 11. septembra od 12 časova na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, biće organizovana ulična akcija i tom prilikom mladi promoteri deliće propagandni materijal i predstavljati program svojim vršnjacima.

Za odabrane mlade ljude koji će učestvovati u projektu pripremljene su zanimljive obuke, radionice, prezentacije i predavanja. Moguc je i pristup informacijama bitnim za mlade koji žele da pokrenu sopstveni biznis, a učešće u projektu predstavlja i priliku za sticanje znanja i iskustva u praksi u kompanijama na domaćem tržištu.
Učesćem u projektu „Istraži posao – pokreni posao“ mladi koriste priliku da prodube svoje razumevanje biznisa i usavrše znanja i veštine koje će im biti neophodne u budućnosti za zaposlenje ali i pokretanje sopstvenog posla.

Projekat „Istraži posao – pokreni posao“ realizuje se u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>