Najnovije vesti
Home / Bor / Istočna fudbalska zona: HULIGANI PROTERUJU FUDBAL IZ BORA!
Istočna fudbalska zona: HULIGANI PROTERUJU FUDBAL IZ BORA!

Istočna fudbalska zona: HULIGANI PROTERUJU FUDBAL IZ BORA!

Borski fudbal već više godina tavori u najnižim rangovima takmičenja. Nikako da se vrati bar do republičkog ranga. Strpljenje izdaje i same fudbalere i rukovodstvo kluba OFK Bora člana Zone istok. Na poslednjoj utakmici njegovi navijači su na kraju utakmice fizički napali sudije ove utakmice, koji su potražili spas najpre u policijskoj stanici a potom i u zdravstvenom centru.

Napad na sudije započeo je čovek zadužen za obezbeđenje na utakmici, pripomogli su mu i neki članovi rukovodstva kluba, a naravno deblji kraj su sudije izvukle od borskih fudbalskih huligana, od kojih je neke policija identifikovala.

I nije to prvi put u Boru. Treći put ponavljaju sličan incident. Valjda je to dovoljno da komesar za takmičenje Neli Đorđević iz Boljevca izrekne najstrožije mere. A kaklo bi drugo nego da zabrani huliganima da ulaze na stadion u vreme utakmice.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>