Najnovije vesti
Home / Ritam grada / INFO SESIJA O REGIONALNOJ KANCELARIJI ZA SARADNJU MLADIH U ZAJEČARU
INFO SESIJA O REGIONALNOJ KANCELARIJI ZA SARADNJU MLADIH U ZAJEČARU

INFO SESIJA O REGIONALNOJ KANCELARIJI ZA SARADNJU MLADIH U ZAJEČARU

 U Zaječaru će sutra 23. maja biti organizovana Info sesija o Regionaloj kancelariji za saradnju mladih Zapadnog Balkana.

Događaj počinje u  12:30 časova u Omladinskom centru.

 Cilj info sesija je predstavljanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih kao i planiranih programa i aktivnosti, svim relevantnim akterima u Republici Srbiji.

Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta organizuje info sesije o Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih Zapadnog Balkana (RYCO) koja bi zvanično trebalo da otpočne sa radom na leto 2017. godine.

 S obzirom na to da je Regionalna kancelarija za saradnju mladih još uvek u procesu formiranja, i početak njenog rada se očekuje u julu, 2017. godine, veoma je važno informisati sve relevantne aktere u Srbiji u vezi sa prilikama i mogućnostima koje će se otvoriti. RYCO će zapravo biti fondacija koja će podržavati projekte razmena mladih u regionu Zapadnog Balkana, a prvi konkurs će biti otvoren već ovog leta. Cilj je da se na vreme obaveste svi potencijalni  aplikanti o ovoj mogućnosti za realizaciju projekata i učinimo dostupnim sve postojeće informacije o RYCO.

 Info sesija će obuhvatiti istorijat i proces osnivanja, strukturu organizacije, oblasti delovanja kao i mogućnosti za realizaciju projekata kroz rad RYCO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>