Najnovije vesti
Home / Zaječar info / In memoriam: Novica Dimitrijević – Šilja (1955 – 2020)
In memoriam: Novica Dimitrijević – Šilja (1955 – 2020)

In memoriam: Novica Dimitrijević – Šilja (1955 – 2020)

Profesor i direktor u penziji Novica Dimitrijević – Šilja iznenada je preminuo jutros u Zaječaru, u svojoj 65. godini života.

„Sa velikim bolom i tugom vas obaveštavamo da nas je jutros iznenada zauvek napustio naš dragi bivši direktor Novica Dimitrijević – Šilja“, navodi se na stranici Osnovne škole „Ljubica Radosavljević Nada“ na čijem se čelu, do svog odlaska u penziju, Novica Dimitrijević nalazio.

Odbojkaš, profesor fizičkog vaspitanja, sportski radnik, osnivač Odbojkaškog kluba „Zaječar“, dugogodišnji direktor Osnovne škole „Ljubica Radosavljević Nada“ Novica Dimitrijević – Šilja“ rođen je 21. juna 1955. godine, a svoj radni vek najvećim delom proveo je predano i s ljubavlju obrazujući i vaspitavajući mlade ljude.

Komemoracija će biti održana u holu škole u ponedeljak, 3. februara od 10 sati, a ispraćaj posmrtnih ostataka na Starom groblju u Zaječaru zakazan je za 13 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>