Najnovije vesti
Home / Kultura / IGRANKA ZA PAMĆENJE NA KOŠARKAŠKOM IGRALIŠTU
IGRANKA ZA PAMĆENJE NA KOŠARKAŠKOM IGRALIŠTU

IGRANKA ZA PAMĆENJE NA KOŠARKAŠKOM IGRALIŠTU

Prva promotivnu igranka Outhide festivala održaće se na  košarkaškom igralištu Ekonomske škole u subotu 10. juna.

Kroz muzičku avanturu bluza, francuskog novog  talasa, tropskih ritmova sa vinila, vode vas proverene muzičke ekipe: Nikola Milošević, Soul Steamers, Shpiritus Movens, i naravno DJ Fokus.

-Outhide organizacija  će posetiocima prirediti igranku za pamćenje, uz jedinstven miks umetničkih žanrova, u kome će svaki muzički sladokusac pronaći neku poslasticu  za sebe. Izmamićemo osmeh i naterati vas na igru, jer odavno to zaslužujete. Zaboravite na poslovne obaveze, koverte sa računima, grejanja i hlađenja, jer vikend je, i valjalo bi da razmišljamo o muzici i plesnim koracima“, kažu organizatori i dodaju da je njihov cilj da Zaječar načine boljim mestom za život, za početak jednim šarmantnim  pozivom na ples.

Prikupljena sredstva biće upotrebljena za realizaciju Outhide festivala 19. avgusta, koji će se održati na Kraljevici. Početak je zakazan za 18.00 sati, a ulaznice se mogu kupiti na kapiji Ekonomske škole po ceni od 200 dinara.

Igranka će, obećavaju organizatori, trajati do ponoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>