Najnovije vesti
Home / Ritam grada / I CARIĆI SAVLADALI TIMOK
I CARIĆI SAVLADALI TIMOK
Foto: Ilustracija

I CARIĆI SAVLADALI TIMOK

Srpska fudbalska liga Istok
*Car Konstantin Niš – Timok Zaječar 2:1 (Stadion na Bubnju. Gledalaca 250. Sudija Dimitrijević/Trstenik. Strelci: Stojković u 12. i Mićunović u 78 za Cariće, a Župić u 39. minutu za Timok.
CAR KONSTANTIN: Perić, Radivojević (Stupar), M. Petrović, Vasiljević, Cenić, Stojanović (Mićunović), Nikolić, I. Jović (Momčilović), S. Petrović, Stefanović, Stojković.
TIMOK: Jovanović, Spasovski, Ćirić, Župić, Bogdanović (Badoicović), Pašić, Rajković (Dobrosavljević), Jonović, Nikolić, Ristić, Trukić (Žikić),.
Fudbaleri Timoka su pretrpeli šesti poraz  i jedini su klub koji nije nikoga pobedio.
U osmom kolu  su izgubili i od niških „Carića“ sa Bubnja. Bio je to susret dva davljenika od kojih je uspešniji bio domaći klub koji je imao prednost u domaćem terenu i svojim navijačima.
U subotu Timok će igrati na svom terenu i imaće pomoć svojih navijača, a rival je povratnik u Srpsku ligu, Trajal iz Kruševca, koji se pozicionirao na vrhu tabele.
S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>