Najnovije vesti
Home / Vesti / HUMANITARNA BETA ŽURKA: „Dođite da se družimo i zajedno uradimo nešto za grad Zaječar“
HUMANITARNA BETA ŽURKA: „Dođite da se družimo i zajedno uradimo nešto za grad Zaječar“

HUMANITARNA BETA ŽURKA: „Dođite da se družimo i zajedno uradimo nešto za grad Zaječar“

U Omladinskom centru u Zaječaru, u petak, 23. februara, biće organizovana humanitarna žurka za sve ljubitelje životinja i dobrog provoda, pod nazivom „Beta žurka“.

„Pozivamo sve ljubitelje životinja i dobrog provoda, a i one koji žele da manje pasa bude na ulicama našeg grada, da dođu na humanitarnu svirku koju organzuje naše udruženje u saradnji sa Rock bendom “Segrti“. Svi već znamo da oni umeju da naprave super atmosferu. Od 21 do 22 sata, oni koji dođu imaće priliku da upoznaju i druže se sa Kobijem“, kažu u zaječarskom Udruženju „Beta“.

Ulaznica je 100 dinara, a pored ulaznice, oni koji žele, mogu da doniraju hranu, tabletice protiv parazita, igračke, povoce, novine, stare peškire, prostirke.

„Prikupljen prilog od žurke ide na sterilizacije napuštenih pasa, kako bismo smanjivali njihov broj na ulici. Bilo bi nam drago da što veći broj ljude dođe, da se družimo, dobro provedemo i uradimo nesto korisno za naš grad“, dodaju u Beti.

Svirka je zakazana za 21 sat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>