Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Humanitarna aukcija za POMOĆ U LEČENJU TROGODIŠNJEG MARTINA MITIĆA IZ ZAJEČARA -Pomozite da Martin ode na operaciju
Humanitarna aukcija za POMOĆ U LEČENJU TROGODIŠNJEG MARTINA MITIĆA IZ ZAJEČARA -Pomozite da Martin ode na operaciju

Humanitarna aukcija za POMOĆ U LEČENJU TROGODIŠNJEG MARTINA MITIĆA IZ ZAJEČARA -Pomozite da Martin ode na operaciju

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Udruženjem obolelih od cerebralne i dečije paralize, udruženjem L-down, Fondacijom Iskorak i likovnom grupom ‘’Mozaik’’ organizuje humanitarnu aukciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć u lečenju trogodišnjeg zaječarca Martina Mitića koji boluje od cerebralne dečije paralize.

Humanitarna aukcija će biti održana u četvrtak 09. novembra u Radul Begovom Konaku a predmeti koji će se naći na aukciji nastali su u okviru kreativnih radionica pomenutih organizacija.

Početak aukcije zakazan je za 18 sati.

Podsećamo,  kako bi nastavio dalje odrastanje i upoznao neki drugačiji život od sadašnjeg, trogodišnji Martin Mitić mora na operaciju koja košta 3.000 evra. Samohrana majka, Sanela Stojanović  nema tih sredstava. Reč je o operaciji metodom takozvanog ulzibata, koju izvode lekari Instituta za rehabilitologiju Tula iz Rusije. Operacija se izvodi u Specijalnoj hiruškoj bolnici „Medikus“ u Ćupriji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>