Najnovije vesti
Home / Ritam grada / HITAN APEL: Pomozimo malom Martinu da ode na operaciju -Još jedna humanitarna akcija u sredu
HITAN APEL: Pomozimo malom Martinu da ode na operaciju -Još jedna humanitarna akcija u sredu

HITAN APEL: Pomozimo malom Martinu da ode na operaciju -Još jedna humanitarna akcija u sredu

U Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, biće priređen humanitarni koncert „Za Martina“, u sredu, 29. novembra. Nastupiće članovi Kulturno-umetničkog društva „Nikola Pašić“ sa gostima a sav prihod od prodatih ulaznica ide za potrebe lečenja trogodišnjeg Martina Mitića iz Zaječara koji boluje od dečije paralize.

Cena ulaznice je 100 dinara a početak koncerta zakazan je za 19 sati.

Podsećamo: Martin Mitić je rođen u sedmom mesecu trudnoće i junački je podneo moždani udar odmah po rođenju. Kako bi nastavio dalje odrastanje i upoznao neki drugačiji život od sadašnjeg, Martin mora na operaciju koja košta 3.000 evra. Samohrana majka, Sanela Stojanović  nema tih sredstava i moli ljude dobre volje da pomognu Martinu. Reč je o operaciji metodom takozvanog ulzibata, koju izvode lekari Instituta za rehabilitologiju Tula iz Rusije. Operacija se izvodi u Specijalnoj hiruškoj bolnici „Medikus“ u Ćupriji i košta 3.000 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>