Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Grupa građana „Svi za Zaječar“ predala listu za predstojeće izbore
Grupa građana „Svi za Zaječar“ predala listu za predstojeće izbore

Grupa građana „Svi za Zaječar“ predala listu za predstojeće izbore

Grupa građana „Svi za Zaječar“ predala je u subotu 1. aprila listu odbornika za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru. Ovo je peta izborna lista koju je neka od političkih partija predala za izbore koji će se u Zaječaru održati 23. aprila. 

Lista Grupa građana „Svi za Zaječar“  ima 24 kandidata, a prvi na listi je Saša Mirković.

Kandidat za odbornika na listi „Svi za Zaječar“ Saša Radulović rekao je da su potpise za listu sakupljali u nehumanim uslovima i u uslovima provokacija.

„Bilo je puno provokacija od strane drugih političkih činilaca, koji su potpise sakupljali na drugačiji način, što je celu izbornu kampanju za lokalne izbore dovelo u određenu nepravilnost. Vide građani Zaječara šta se ovde radi.  Meštani koji su imali stare lične karte gde piše trajno i dan danas u nekim selima ne znaju da se lične karte menjaju, ljudi nemaju novac za to i tako su sprečeni da budu naši potpisnici“, rekao je ovom prilikom Radulović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>