Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Grupa građana „Dosta je bilo“ predala listu za učešće na lokalnim izborima u Zaječaru
Grupa građana „Dosta je bilo“ predala listu za učešće na lokalnim izborima u Zaječaru

Grupa građana „Dosta je bilo“ predala listu za učešće na lokalnim izborima u Zaječaru

Predstavnici Grupe građana „Dosta je bilo-Saša Radulović“ u Zaječaru predali su juče listu za učešće na lokalnim izborima u Zaječaru.

Aleksandar Miladinović, kandidat za odbornika ispred Grupe građana „Dosta je bilo“ rekao je da se na političkoj sceni formira nova nova opcija sa novim i jasnim ciljevima.

Naš cilj je da pređemo cenzus i učestvujemo u formiranju jednog zdravog sistema na zdravim osnovama. Naša grupa građana u budućem sazivu gradskog Parlamenta boriće se za potpunu transparentnost, za ukidanje parafiskalnih i ostalih nameta koji opterećuju privredu i građane. Potrudićemo se da stvorimo bolji ambijent za male privrednike i privrednike uopšte“.

 Listu čini 19 odborničkih kandidata, sa 600 potpisa.

„Mi smo za odbornike raspisali konkurs i na konkurs se javilo više od 25 kandidata za predstavnike naše grupe građana u gradskom Parlamentu. Sastavili smo listu od 19 kandidata, koje smo rangirali prema prema stručnosti i njihovoj prepoznatljivosti. Prvi na listi je Uglješa Đuričković, diplomirani pravnik. Naša ideja je bila da sa mladim ljudima započnemo borbu za pristojan život u ovom gradu. Uz mladost ide i iskustvo. Pa je tako drugi na listi Zoran Marinović, iskusni preduzetnik“, kaže Miladinović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>