Najnovije vesti
Home / Vesti / JKSP „Zaječar“: GREJNA SEZONA ZAVRŠENA, energetski sistem ipak u pripravnosti
JKSP „Zaječar“: GREJNA SEZONA ZAVRŠENA, energetski sistem ipak u pripravnosti

JKSP „Zaječar“: GREJNA SEZONA ZAVRŠENA, energetski sistem ipak u pripravnosti

„Grejna sezona u Zaječaru je završena, ali će energetski sistem biti u pripravnosti i ako bude potrebe, aktiviraće se“, naveo je Ivan Žikić, direktor Javnog komunalno-stambenog preduzeća Zaječar, u svom saopštenju građanima.

On je, sumirajući grejnu sezonu za nama, napomenuo, da je ukupno potrošeno 3.220 tona mazuta.

„Grejanje je bilo kontinuirano, a manje probleme koji su se javljali rešavali smo brzo, sa prestankom isporuke toplotne energije, uglavnom noću, kako bi korisnici naših usluga bili maksimalno zaštićeni. Sve hladne talase dočekali smo spremno, tako da smo znali da grejemo i danonoćno“, istakao je Žikić i dodao:

„U toku letnjih meseci planiran je nastavak radova na rekonstrukciji i modernizaciji vrelovodnog sistema u celini, naravno koliko nam finansijski faktori to budu dozvolili“.

Iz JKSP „Zaječar“ apeluju na sve korisnike usluga da redovno izmiruju svoje obaveze ili iskoriste mogućnost reprograma koju im pružamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>