Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Gradsko veće Zaječar: Zimsko i letnje održavanje puteva od sada u nadležnosti JKP „Zaječarparking“
Gradsko veće Zaječar: Zimsko i letnje održavanje puteva od sada u nadležnosti JKP „Zaječarparking“

Gradsko veće Zaječar: Zimsko i letnje održavanje puteva od sada u nadležnosti JKP „Zaječarparking“

Danas je u Zaječaru održana sednica Gradskog veća. 

Članovi Gradskog veća dali su saglasnost na Program poslovanja JKP „Higijena“ za 2017.godinu kao i na predloge odluka o dopuni odluka o: snabdevanju vodom za piće na teritoriji Zaječara, utvrđivanju visine boravišne takse i o osnivanju JKP „Zaječarparking“.
Dopunom odluke o osnivanju, u nadležnosti JKP „Zaječarparking“ biće zimsko i letnje održavanje puteva, kao i horizontalna i vertikalna signalizacija, rečeno je na sednici.
Većnici su utvrdili predlog izmene rešenja o obrazovanju komisije za planove grada Zaječara i usvojili rešenje o obrazovanju i imenovanju Komisije za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara.
Nakon ukidanja Fondacije za podsticanje rađanja i formiranja Budžetskog fonda iste namene, bilo je neophodno formirati komisiju koja će sačiniti Program mera za podsticanje rađanja i odlučivati o dodeli sredstava iz budžetskog fonda. Komisijom će predsedavati dr Mirko Trailović.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

One comment

  1. Kada vidim ko sve sedi u ovom gradskom vecu sve mi je jasno, Zajecar, lep gradic na istoku Srbije, mladi, pametni odose, ostadose partijski paraziti i muvatori …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>