Najnovije vesti
Home / Vesti / Gradonačelnik Zaječara, sa saradnicima, započeo godišnji obilazak seoskih mesnih zajednica
Gradonačelnik Zaječara, sa saradnicima, započeo godišnji obilazak seoskih mesnih zajednica

Gradonačelnik Zaječara, sa saradnicima, započeo godišnji obilazak seoskih mesnih zajednica

Sinoćnjim razgovorom sa meštanima i članovima Saveta MZ Gradskovo, gradonačelnik Zaječara započeo je redovni, jesenji, obilazak 42 seoske mesne zajednice na teritoriji grada Zaječara.

Razgovor, kojem su pored gradonačelnika i člana Predsedništva SNS-a prisustvovali i pomoćnici Milan Stanković (predsednik GrO SNS Zaječar) i Saša Matijević, te glavni gradski urbanista Ivan Stojanović, direktor JKP „Timok održavanje“ Vice Lalić i načelnik Odeljenja za urbanizam Srđan Golubović, bio je posvećen rešavanju problema snabdevanja ove MZ kao i nekim od imovinsko-pravnih, infrastrukturnih i komunalnih problema.

Zalaganjem gradskih vlasti ali i razumevanju jedne od ozbiljnijih trgovačkih firmi u našoj regiji, blizu je rešavanje gorućeg problema snabdevanja stanovnika osnovnim životnim namirnicama.

U narednim danima, najkasnije do kraja meseca, rasčistiće se tkz. seoska deponija (transfer stanica otpada) i uraditi uređenje šiblja i košenje trave na deonici puta koji povezuje selo sa putem za Zaječar kao i deonice Gradskovo-Čokonjar, i Gradskovo-Trnavac.

Razgovarano je, da se hitno, kako bi ušlo u planove i budžet za narednu godinu, urade projekti izgradnje –sanacije mokrog čvora u objektu škole i rekonstrukcije zgrade sadašnje Mesne zajednice.

Dogovoreno je da gradonačelnik do kraja godine, sa saradnicima, ponovo obiđe MZ i u razgovoru sa meštanima, na Zboru, proveri realizaciju dogovorenih poslova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>