Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Gradonačelnik Ničić se sastao sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom
Gradonačelnik Ničić se sastao sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom

Gradonačelnik Ničić se sastao sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sastao se u petak 8. decembra sa ministrom zaštite životne sredine Goranom Trivanom i saradnicima u Vladi Srbije.

Ministar Trivan je ovom prilikom rekao da će ovo Ministarstvo pružiti punu podršku gradu Zaječaru kada su u pitanju projekti u oblasti zaštite životne sredine, a posebno projektu od velike važnosti -projektu regionalne deponije.

-Država će pomoći jer je taj projekat vrlo važan, rekao je Trivan.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je pozvao ministra da dođe u Zaječar kako bi se zajedno i u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije dogovorili oko daljih koraka kada je regionalna deponija o zajedničkom upravljanju komunalnim otpadom u pitanju.

-To je projekat koji moramo da privedemo kraju zajedničkim snagama, rekao je Ničić i dodao da konačno mora doći do unapređenja upravljanja čvrstim komunalnim otpadom.

Na sastanku u Vladi je bilo reči i o Programu korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Zaječara za 2018. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>