Najnovije vesti
Home / Kultura / Glumica zaječarskog pozorišta Ana Bretšnajder osvojila je „Zlatnu kolajnu“ za pantomimu „Linija“
Glumica zaječarskog pozorišta Ana Bretšnajder osvojila je „Zlatnu kolajnu“ za pantomimu „Linija“

Glumica zaječarskog pozorišta Ana Bretšnajder osvojila je „Zlatnu kolajnu“ za pantomimu „Linija“

Glumica Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ Ana Bretšnajder osvojila je „Zlatnu kolajnu“ za pantomimu „Linija“, na 43. Festivalu monodrame i pantomime, koji je od 28.  juna do 1.  jula održan u pozorištu lutaka „Pinokio“ u Beogradu.

Ana je autorka i glumica u ovoj izvanrednoj monodramskoj pantomimi koja je rađena u produkciji Narodnog pozorišta Timočke Krajine pozorišta „Zoran Radmilović“ ,koju su gledaoci u Zaječaru  imali priliku da vide 29.maja.

„Linija“ je rađena po motivima crtanog filma „La Linea”. Predstava prati životni put jedne žene-linije, koja nailazi na životne prepreke i savladava ih hodajući svojom već iscrtanom putanjom. Jezik koji koristi je univerzalan i razumljiv širom sveta.

One comment

  1. Sudeći po broju komentara uspeh danas i nije neka vest. Za mene jeste, zato Ani od srca čestitam i želim joj uspešnu karijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>